Fusion bellydance

 Fusion Bellydance on itämaisen tanssin pohjalta kehittynyt moderni tanssilaji, jossa on vaikutteita mm. flamencosta ja katutansseista. Laji tunnetaan myös nimillä tribal fusion bellydance ja transcultural dance.

 Fusion Bellydancessa yhdistyvät käärmemäiset ja virtaavat liikkeet vahvoihin aksentteihin ja sulostuttaviin värinöihin. Tunnelma tanssissa on usein tummanpuhuva ja mystinen. Tanssiessaan tanssija voi käyttää erilaisia välineitä, kuten miekkoja ja sormisymbaaleja, tanssissaan.


Fusion Bellydance -kurssilla harjoitellaan tanssin perusteita. Luvassa värinöitä, aksentteja ja käärmemäisiä liikesarjoja - sulavaa liikkumista perinteisen ja modernin välimaastossa. Jos nautit tummasta tunnelmasta, elektronisesta musiikista ja taianomaisesta liikekielestä, tämä on sinun tuntisi!

Tunnit alkavat tanssillisella lämmittelyllä. Lämmittelyä seuraa uppoutuminen fuusion liikekielen perusteisiin sekä lyhyet tanssilliset yhdistelmät. Yhdistelmistä luodaan pieni koreografia, josta taatusti saa ylentävän ihanan fiiliksen! Tunnilla lähdetään liikkeelle perusteista eli aiempaa tanssitaustaa ei tarvita. Aiemmin tanssineet saavat lisähaastetta variaatioista.

Ota tunneille mukaan mukavat vartalonmyötäiset ja joustavat vaatteet, jotta voit seurata vartalosi iloista tanssia. Eleganssia voit tuoda tunnille mukanasi lantiolle laitettavalla kolmiohuivilla. Tunnilla suositellaan tanssimaan paljain jaloin liukastumisen välttämiseksi.