KEVÄTKAUSI 2023

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2023: 


- UUDET OPPILAAT:

Ilmoittautuminen alkaa ke 23.11. klo 10.00!


- Ennakkoilmoittautuminen syyskauden 2022 oppilaille alkaa ke 16.11. klo 10.00.



KEVÄTKAUSI 2023

Kevätkauden pituus:
su 8.1. - ma 15.5. 2023

MAANANTAI
 

▪️ klo 17.15 - 17.45
T
aaperotanssi 2-3v (30 min.)


▪️ klo 17.50 - 18.50
L
atinmix, keski-/jatkotaso - 
2 paikkaa


▪️ klo 18.55 - 19.55
Reggaeton, keskitaso - 2 paikkaa


▪️ klo 20.00 - 21.00
R
eggaeton, alkeet


Opettaja: Maria Särkivuori

TIISTAI
 

▪️ klo 17.00-18.0
 
Itämainen tanssi, alkeet/alkeisjatko

▪️ klo 18.05 - 19.20
Itämainen tanssi, keski-/jatkotaso (75 min.) 

▪️ klo 19.25 - 20.40
 
Yin-jooga, avoin taso (75 min.)


Opettaja: Peppina Lindfors 

KESKIVIIKKO 

▪️ klo 16.45 - 17.45
R
eggaeton, alkeisjatko - 3 paikkaa 
 

▪️ klo 17.50 - 18.50
 
Latinmix, alkeisjatko


▪️ klo 18.55 - 19.55
R
eggaeton, jatkotaso - TÄYNNÄ


▪️ klo 20.00 - 21.05
 
El Batido, treeniryhmä


Opettaja: Maria Särkivuori

TORSTAI


▪️ klo 17.15 - 17.55
D
ancemix 4-6v (40 min.) - 1 paikka
 

▪️ klo 18.00 - 18.45
D
ancemix 7-9v (45 min.)
 

▪️ klo 18.55-19.55
Latinmix, alkeet


Opettaja: Maria Särkivuori 
 

SUNNUNTAI

Lyhytkursseja / tiiviskursseja

▪️▪️▪️▪️
 

▪️ klo 16.30 - 18.00
A
stangajooga, alkeisjatko (90 min.)
 

▪️ klo 18.00 - 19.30
As
tangajooga, mysore (90 min.)


Opettaja: Marianne Holopainen


Kurssien pituudet:

▪️ Maanantai: 9.1. - 15.5.  (16 kertaa)
▪️ Tiistai: 10.1. - 9.5.  (17 kertaa)
▪️ Keskiviikko: 11.1. - 10.5.  (17 kertaa)
▪️ Torstai: 12.1. - 11.5.  (17 kertaa)
▪️ Sunnuntai: 8.1. - 14.5.  (16 kertaa)