TIIVISKURSSIT  

GOLDIE STARLETT

Goldie Starlett on helsinkiläinen yhteisöpedagogi ja burleskitaiteilija. Goldie esiintyy ympäri Suomen, tekee burleskitaidetta soolona ja kahdessa duossa, ohjaa tunteja, sekä tuottaa Kesyttömien Kabaree -burleskitapahtumia Helsingissä ja Tampereella. Tutustu täällä: instagram.com/goldiestarlett & facebook.com/goldie.starlett.burlesque.art

BURLESKI

Burleski on esittävää lavataidetta, joka voi sisältää mm. teatteria, tanssia, komediaa ja riisumista. Burleski on vapaata taidetta ja sitä voi tehdä kuka vain. Burleski on peittämisen, paljastamisen ja liioittelun taidetta. Burleski on paitsi taidetta, viihdettä ja eskapismia, myös yhteiskunnallisesti kantaaottavaa ja muutosta ajavaa aktivismia. 

Tanssillinen Burleski / Goldie Starlett

- lauantaina 7.5. 2022 klo 15.00-17.00 
- Hinta: 35€

Nopean ilmoittautujan etu:
Kun ilmoittaudut la 9.4. mennessä, hinta on 30 €. 

Burleskiasennetta, tanssillista liikuntaa, itseilmaisua ja omasta kehosta nauttimista!

Tässä työpajassa kurkistetaan burleskin ihanaan maailmaan sekä harjoitellaan burleskitaiteesta ammentavia tanssillisia perusliikkeitä, musiikin tahtiin liikkumista, oman kehon hallintaa ja itseilmaisua, sekä burleskiasennetta.

Tunnilla opetellaan nauttimaan feminiinisestä liikekielestä, sensuelleista eleistä ja oman vartalon yksilöllisestä liikkeestä ja viehkeydestä. Tunti sisältää myös tahallista ja tahatonta huumoria, lihaskuntoa voimistavia harjoituksia sekä palauttavaa ja liikkuvuutta lisäävää kehonhuoltoa.

Et tarvitse lainkaan tanssi- tai liikuntataustaa saati aiempaa taideharrastuneisuutta, mutta myös jo burleskia, burleskitanssia tai muuta tanssia harrastaneet ovat tervetulleita mukaan. Kurssin aikana opetellaan helppo koreografia hitaasti, liike kerrallaan edeten.

Tunnilla ei riisuta. Tanssia voit paljain jaloin tai korollisilla sisätanssikengillä, mukavissa, liikkumisen mahdollistavissa vaatteissa. Mukaan tarvitset vain vesipullon.

Ikäraja 16 vuotta. Työpaja sopii kaikille taustaan, osaamistasoon, sukupuoleen, kuntoon ja kehon kokoon tai muotoon katsomatta, eikä yläikärajaa osallistumiselle ole.