MAKSUOHJEET

VIIKKOTUNNIT: 


Kurssit maksetaan joko laskulla tai sähköisellä liikuntaedulla.

Sähköpostilasku:

Kurssimuotoiset viikkotunnit maksetaan laskulla, joka lähetetään sähköpostitse oppilaalle tai oppilaan huoltajalle ennen kurssin alkua, sen jälkeen kun kurssin toteutuminen on vahvistunut, eli kun kurssilla on tarpeeksi ilmoittautumisia.

Laskuja ei lähetetä ennen kuin kyseisen kurssin toteutuminen on varmistunut. Laskun eräpäivä on kurssin alkamispäivää edeltävä päivä.

Laskulla maksaessasi maksutavaksi valitaan ilmoittautumisen yhteydessä "sähköpostilasku".

Maksamatta jääneistä laskuista lähetetään maksumuistutukset. Muistutusten jälkeiset perintätoimet on ulkoistettu Visma Financial Solutions Oy:lle.

Muut maksutavat / liikuntaedut:

- Edenred, Epassi, Smartum

Liikuntaedulla maksaessasi maksutavaksi valitaan ilmoittautumisen yhteydessä "käteismaksu". 

Liikuntaedulla tehdystä maksusuorituksesta toimitetaan tosite (esim. kuvakaappaus) sähköpostitse: info@studioshake.fi  Tositteessa on oltava näkyvissä seuraavat tiedot: nimi, summa, maksupäivä ja mahdollinen koodi. 

Emme ota enää vuoden 2023 alusta eteenpäin vastaan paperisia liikuntaseteleitä. 

Kurssin voi maksaa myös laskun ja liikuntaedun yhdistelmänä, eli osan summasta liikuntaedulla ja loput laskulla. Tuolloin maksutavaksi valitaan ilmoittautumisen yhteydessä "käteismaksu". 

Alennukset:

Jos käyt useammalla kuin yhdellä viikkotunnilla, saat 10 % alennuksen toisesta tai sitä useammasta kurssista.

Etu koskee vain koko lukukauden mittaisia kursseja, ei kurssin osia, lyhytkursseja tai tiiviskursseja, ellei toisin ole kurssin yhteydessä mainittu.

Jos kurssit ovat eri hintaisia, alennus koskee edullisempaa kurssia. Etu koskee myös samassa taloudessa asuvia perheenjäseniä.

Huom! Alennukset eivät vielä Ilmoittautumisvaiheessa näy automaattisesti ilmoittautumistiedoissa. Alennukset lisätään oppilaalle vasta jälkikäteen laskutusvaiheessa. 


KERTAKÄYNNIT: 

Yksittäistunnit maksetaan joko laskulla tai sähköisellä liikuntaedulla. 

Laskua varten tarvitaan nämä maksajan tiedot:
- nimi
- puhelinnumero
- osoite
- sähköpostiosoite

Yksittäistunneille ilmoittaudutaan etukäteen tai tulemalla suoraan paikan päälle, mikäli tunnilla on tilaa.

Mikäli tulet tunnille ilman ennakkoilmoittautumista, täytä ennen tuntia paperinen lomake "Kertakäynnit" ja palauta se täytettynä opettajalle ennen tunnin alkua. Näitä lomakkeita saat opettajalta tai odotustilasta valkoisen lipaston päältä.

Laskutustiedot voi myös lähettää etukäteen osoitteeseen: info@studioshake.fi 

Emme ota enää vastaan käteismaksuja. 

Muut maksutavat: 

Smartum, Edenred, Epassi

Huom. Emme ota enää vastaan paperisia liikuntaseteleitä. 

Liikuntaedulla tehdystä maksusuorituksesta toimitetaan tosite (esim. kuvakaappaus) sähköpostitse: info@studioshake.fi  Tositteessa on oltava näkyvissä seuraavat tiedot: nimi, summa, maksupäivä ja mahdollinen koodi. TIIVISKURSSIT:

Tiiviskurssit maksetaan sähköpostilaskulla tai sähköisellä liikuntaedulla ennen kurssin alkua. 

Laskut lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille vasta kurssin toteutumisen vahvistuttua, eli kun tarpeeksi ilmoittautumisia on kurssille tullut. 


Muut maksutavat / sähköiset liikuntaedut:

- Smartum, Edenred, Epassi 

- Maksusuorituksista, jotka on tehty liikuntaeduilla, toimitetaan maksun jälkeen tosite Studio Shaken sähköpostiin: info@studioshake.fi