Maria Särkivuori

Maria on Studio Shaken perustaja ja omistaja. 
 
Opettajana Maria on oppilailleen omistautuva ja hänen tunneilleen ovat tervetulleita kaiken ikäiset taaperoista aikuisiin. Perheen pienimmille on tarjolla taaperotanssi, dancemix- ja latinmix -tunnit, aikuisille lattareita ja reggaetonia. Marian intohimona on tanssin ja opettamisen lisäksi musiikki, ammattimaisen muusikkotaustansa myötä tanssitunneillakin keskitytään myös musiikin tulkitsemiseen ja rytmeihin, huolellisen tekniikan hiomisen lisäksi. Unohtamatta tanssin iloa! 

 Lattarilajeista Marialle on kertynyt myös paljon esiintymis- sekä kilpailukokemusta eri kokoonpanoissa. Nykyään hän harjoituttaa ja kannustaa oman tanssiryhmänsä (El Batido) lisäksi oppilaitaan eri esiintymisiin, kilpailuihin ja tanssitapahtumiin. Maria on opiskellut tanssia useiden opettajien johdolla Turun ja pääkaupunkiseudun tanssikouluissa, kaikista eri tanssilajeista rakkaimmaksi lajeiksi ovat tulleet salsa sekä reggaeton. 
 Maria on opiskellut musiikkipedagogiikkaa ja varhaisiän musiikkikasvatusta Turussa sekä Helsingissä ja opettanut säännöllisesti vuodesta 2012 asti lasten musiikki- ja tanssiryhmiä, vauvamuskareista kouluikäisten lasten tansseihin. (Aiemmat opetuspaikat mm: Helsingin Tanssiopisto, Vantaan Aikuisopisto, Helsingin Aikuisopisto, Studio Tambor, Tanssistudio Sahrami, Keski-Vantaan Musiikkiopisto.)
 Tällä hetkellä Maria keskittyy pelkästään ja täydellä sydämellään Studio Shaken toimintaan.

Marian tunnit SYYSKAUDELLA 2023:

MAANANTAI
Latin & Caribbean keski-jatkotaso, Reggaeton keskitaso, Reggaeton alkeet

KESKIVIIKKO
Dancemix 7-9v, Latin & Caribbean MIX, Reggaeton jatkotaso, Reggaeton keskitaso

TORSTAI
Taaperotanssi 2-3v, Dancemix 4-6v, Latin & Caribbean 10-13v