Maria Särkivuori

Maria on Studio Shaken perustaja ja omistaja. Opettajana Maria on oppilailleen omistautuva ja hänen tunneilleen ovat tervetulleita kaiken ikäiset taaperoista aikuisiin. Perheen pienimmille taaperotanssi, dancemix- ja latinmix -tunnit, aikuisille lattareita ja reggaetonia. 
 Marian intohimona on tanssin ja opettamisen lisäksi musiikki, ammattimaisen muusikkotaustansa myötä tanssitunneillakin keskitytään myös musiikin tulkitsemiseen ja rytmeihin, huolellisen tekniikan hiomisen lisäksi.
Unohtamatta tanssin iloa! 

Tällä hetkellä Maria keskittyy pelkästään ja täydellä sydämellään yrittäjyyteen ja Studio Shaken toimintaan.

 Tanssissa Marialle on kertynyt myös paljon esiintymis- sekä kilpailukokemusta eri kokoonpanoissa. Nykyään hän harjoituttaa ja kannustaa oppilaitaan eri esiintymisiin, kilpailuihin ja tanssitapahtumiin.
Maria on opiskellut tanssia useiden opettajien johdolla Turun ja pääkaupunkiseudun tanssikouluissa. Hän on opiskellut musiikkipedagogiikkaa ja varhaisiän musiikkikasvatusta Turussa sekä Helsingissä ja opettanut säännöllisesti vuodesta 2012 asti lasten musiikki- ja tanssiryhmiä, vauvamuskareista kouluikäisten lasten tansseihin. 

AIEMPI TYÖKOKEMUS: 
- vauvamuskarit, taaperotanssit, tanssimuskarit, äiti-vauva -lattarit, kanteleryhmät, lapsikuorot, eri ikäisten lasten musiikkileikkikoulu sekä tanssiryhmät 

- salsa, reggaeton, latinmix, soololattarit, itämainen tanssi, commercial latin 

- Helsingin Tanssiopisto, Vantaan Aikuisopisto, Helsingin Aikuisopisto, Studio Tambor, Tanssistudio Sahrami, Keski-Vantaan Musiikkiopisto