1. Lukukauteen sisältyvät lomapäivät ilmoitetaan salin ilmoitustaululla, Facebookissa ja kotisivuilla (www.studioshake.fi).
 2. Kursseille ilmoittaudutaan etukäteen erillisessä ilmoittautumisjärjestelmässä. Linkki järjestelmään tulee uusille oppilaille nettisivuille 8.12. 2022.
  Ilmoittautuminen on sitova ja se tulee pakottavan esteen sattuessa peruuttaa viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Tanssikoulu pidättää oikeuden laskuttaa peruuttamattomasta kurssista.
 3. Kurssipaikka varataan koko lukukaudeksi. Koko kurssimaksu on maksettava riippumatta siitä, osallistuuko kurssilainen kaikille tunneille vai ei. Kurssimaksu voidaan kuitenkin palauttaa käyttämättömien tuntien osalta, jos poissaolo johtuu pitkäaikaisesta sairaudesta (lääkärintodistus toimitettava) tai muutosta toiselle paikkakunnalle. Työ- tai koulutusesteiden aiheuttaman poissaolon takia kurssimaksua ei palauteta. Liikunta- yms. seteleillä maksettua kurssimaksua ei voida palauttaa.
 4. Satunnaisten esteiden aiheuttamat poissaolot on mahdollista korvata jossain toisessa ryhmässä, ei kuitenkaan erikoiskursseilla. Suositeltavinta on korvata poissaolot omassa tasoryhmässä tai tasoa alemmassa ryhmässä. Poissaolot on korvattava saman lukukauden aikana.
 5. Kurssimaksuohjeet tulevat löytymään kotisivuilta Maksuohje-sivulta. Kurssimaksu maksetaan kevätkaudesta 2022 eteenpäin laskulla. Muita maksutapoja ovat Eazybreak, Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä, ePassi, Edenred. Yli 150 € suuruisen kurssimaksun voi puolittaa ja maksaa kahdessa erässä. Jos kurssimaksua ei suoriteta eräpäivään mennessä, lasku siirtyy perittäväksi. Tällöin laskuun lisätään perimiskulut. 
 6. Tiiviskursseja ei voi maksaa liikuntaseteleillä eikä niitä koske perhe- tai muutkaan alennukset. 
 7. Alennukset:
  • 10 % alennus toisesta tai useammasta tanssikurssista
  • 10 % perhealennus toisesta tai useammasta tanssikurssista
  Jos kurssit ovat erihintaisia, alennus koskee edullisempaa kurssia.
  Etu koskee vain lukukauden mittaisia kursseja, ei kurssin osia tai erikoiskursseja.
   
 8. Yksittäistunneille voi tulla, jos kurssilla on tilaa. Yksittäistunnit maksetaan ohjaajalle tunnin alussa tasarahalla tai etukäteen Studio Shaken tilille, jolloin ohjaajalle annetaan maksukuitti.
 9. Kurssilainen saa tapaturmasuojan ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen.
 10. Jokainen vastaa itse pukutiloihin jätetyistä tavaroista. Varminta on ottaa arvotavarat tunnin ajaksi tanssisalin puolelle. Mahdolliset löydetyt vaatteet säilytetään löytötavarakorissa, löydetyt arvotavarat ovat kuitenkin ohjaajilla.
 11. Jos ohjaaja sairauden tai muun esteen takia ei pääse paikalle, tunnin pitää ohjaajan valitsema sijainen tai lukukautta jatketaan niin, että sovittu tuntimäärä tulee pidettyä.
 12. Ylivoimaisen esteen, kuten pandemian ja siihen liittyvien viranomaismääräysten estäessä lähiopetustuntien toteutumisen, tai viranomaismääräysten rajoittaessa ryhmäkokoja, otamme käyttöön koronapassin tai tilanteen vakavuudesta riippuen opetus tullaan vaihtoehtoisesti antamaan livestreamtunteina/videoina. Kurssimaksua ei näissä tapauksissa palauteta. 

Tietosuojakäytäntö

Studio Shake kerää tietoja jotka ovat tarpeen toiminnan kannalta: mm. tiedottaminen mahdollisista tuntien peruuntumisista sekä kausinäytöksistä, ilmoittautumisten vahvistuksista sekä laskutuksista. Ilmoittautuessa asiakas on antanut Studio Shakelle luvan käyttää asiakkaan luovuttamia tietoja kyseisiin tarkoituksiin. Studio Shake kerää ja säilyttää vain niitä tietoja joita asiakas itse on ilmoittautuessaan antanut. Alaikäisen (alle 18 v.) tapauksessa suostumuksen on antanut huoltaja.
Studio Shake käyttää tietojen keruuseen Googlen pilvipalvelua. Google on sitoutunut uusiin 25.5.2018 astuviin tietoturvamääräyksiin.(https://cloud.google.com/security/gdpr/). Studio Shake ei luovuta tietoja eteenpäin kolmannelle osapuolelle eikä käytä tietoja Studio Shakeen liittymättömiin suoramarkkinointitarkoituksiin.
Studio Shake vastaa siitä, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Jos asiakas katsoo, että henkilötietojen käsittelyssä ei olla noudatettu soveltuvaa tietosuojasääntelyä, asiakas voi tehdä valituksen toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle eli Suomessa tietosuojavaltuutetulle.
Studio Shake korjaa, poistaa tai täydentää pyynnöstä tai omasta aloitteestaan virheelliset, puutteelliset tai harhaanjohtavat tiedot.
Asiakkaalla on oikeus pyytää tietojen poistamista, peruuttaessaan osallistumisen tunneille tai kursseille tai tietoja on käsitelty lainvastaisesti. Studio Shake voi kuitenkin säilyttää tietoja, mikäli se on tarpeen Studio Shaken lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi tai oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.