TOIMINTAPERIAATTEET

YHTEISET SÄÄNNÖT JA OHJEISTUKSET:

▪  Saavuthan tunnillesi ajoissa.

▪  Annetaan edelliselle ryhmälle työrauha. Siis hiljaisuus odotustilassa sekä pukuhuoneissa. 

▪  Arvoesineet ja laukun voi ottaa mukaan salin puolelle.

▪ Tanssikoulu ei vastaa tavaroista pukuhuoneissa eikä kengistä eteisessä.

▪  Ethän käytä voimakkaita hajusteita.

▪  Kädet pestään tai desinfioidaan koulun tiloihin tullessa sekä tunnin jälkeen. Desinfiointiaineita löytyy eteisestä, pukuhuoneesta ja odotustilasta.
Käsienpesupisteitä on 2 kpl, wc:ssä sekä odotustilassa. Myös 2. kerroksen käytävän wc:tä voi käyttää.

▪  Kengät jätetään eteisen kenkähyllyyn tai sen edustalle.
Ulkokengillä kulkeminen muualle tiloihin on kielletty.
Ethän siis kulje eteisestä eteenpäin kengillä muihin tiloihin, koska hiekkaa ja likaa kulkeutuu tuolloin myös tanssisaliin. Ethän myöskään vie kenkiä pukuhuoneeseen säilytykseen ilman suojausta (muovipussi tms.)

▪  Ensiapukaappi on odotustilassa saliin johtavan oven ja keittiön tiskialtaan välissä.

▪  Varauloskäynti on takahuoneessa, eli salin puolella olevan pitkän pinkin verhoseinämän takana. Takahuoneesta löytyy myös vaahtosammutin.

▪  Tunnilta poistutaan mielellään pukuhuoneen oven kautta ja seuraava ryhmä tulee saliin odotustilan oven kautta. Kun edellinen tunti loppuu, voi seuraava ryhmä heti alkaa tulla saliin.

▪  Tunneille ei saa tulla oireisena tai kipeänä.

Tämä koskee myös lapsia, tunnille ei saa tulla esim. flunssaisena.
Jos lapsi on ollut sairastamisen takia koulusta tai päiväkodista poissa, myöskään tanssiharrastukseen ei ole syytä tulla. (Lasten vanhemmilla on myös mahdollisuus tulla korvaamaan poissaoloja lapsen puolesta jollekin aikuisten tunnille.)

ILMOITTAUTUMISEHDOT


 1. Lukukauteen sisältyvät lomapäivät ilmoitetaan Facebookissa, kotisivuilla (www.studioshake.fi) sekä oppilaiden tiedotteissa. 

 2. Kursseille ilmoittaudutaan etukäteen Hobiver -ilmoittautumisjärjestelmässä: https://studioshake.hobiver.com/ilmo

 3. Ilmoittautuminen on sitova ja se tulee pakottavan esteen sattuessa peruuttaa viimeistään 2 VIIKKOA ennen kurssin alkamista. Tanssikoulu pidättää oikeuden laskuttaa peruuttamattomasta kurssista. 

 4. Kurssipaikka varataan koko lukukaudeksi. Koko kurssimaksu on maksettava riippumatta siitä, osallistuuko kurssilainen kaikille tunneille vai ei. Kurssimaksu voidaan kuitenkin palauttaa käyttämättömien tuntien osalta, mikäli poissaolo johtuu pitkäaikaisesta sairaudesta (lääkärintodistus toimitettava) tai muutosta toiselle paikkakunnalle. Työ- tai koulutusesteiden aiheuttaman poissaolon takia kurssimaksua ei palauteta. 

 5. Liikuntaedulla tai -seteleillä maksettua kurssimaksua ei voida palauttaa. 

 6. Satunnaisten esteiden aiheuttamat poissaolot on mahdollista korvata jossain toisessa ryhmässä, ei kuitenkaan tiivis- tai lyhytkursseilla. 
  Poissaolot on korvattava saman kuluvan lukukauden aikana. 
  Lasten tuntien poissaoloja voi korvata myös ilmoittautuneen lapsen huoltaja tai sisarus, koska lapsille tuntitarjontaa on vähemmän. 

 7. Kurssimaksuohjeet löytyvät kotisivuilta MAKSUOHJEET -sivulta. Kurssimaksu maksetaan laskulla. 
  Muita maksutapoja ovat Smartum, ePassi, Edenred. 

 8. Yli 150 € suuruisen kurssimaksun voi puolittaa ja maksaa kahdessa erässä. Laskutuslisä on 5 euroa. 

 9. Jos kurssimaksua tai sen osaa ei suoriteta eräpäivään mennessä, laskusta lähetään muistutus. Jos muistutusten jälkeenkin lasku jää maksamatta, se siirtyy perittäväksi. Tällöin laskuun lisätään perimiskulut. 

 10. Mikäli asiakkaan lasku tai sen osa on aiempina kausina jäänyt maksamatta/mennyt perintään, ei laskua jatkossa enää asiakkaalle puoliteta ja lasku on myös maksettava 1 viikko ennen kurssin alkua kurssipaikan säilyttämiseksi.  
   
   
 11. Alennukset:
  • 10 % alennus toisesta tai useammasta tanssikurssista
  • 10 % perhealennus toisesta tai useammasta tanssikurssista
  Jos kurssit ovat erihintaisia, alennus koskee edullisempaa kurssia. 
  Etu koskee vain koko lukukauden mittaisia kursseja, ei kurssin osia, lyhytkursseja tai erikoiskursseja, ellei toisin kurssitiedoissa mainita.
  Alennus ei näy automaattisesti vielä ilmoittautumisvaiheessa vaan se lisätään laskuun vasta ilmoittautumisen jälkeen. 

 12. Yksittäistunneille voi tulla, jos kurssilla on tilaa. Yksittäistunnit maksetaan verkkokaupassa, laskulla tai liikuntaedulla. 

 13. Kurssilainen saa tapaturmasuojan ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. 

 14. Jokainen vastaa itse pukutiloihin jätetyistä tavaroista. Varminta on ottaa arvotavarat tunnin ajaksi tanssisalin puolelle. Mahdolliset löydetyt vaatteet säilytetään löytötavarakorissa, löydetyt arvotavarat ovat ohjaajilla. 

 15. Jos ohjaaja sairauden tai muun esteen takia ei pääse paikalle, tunnin pitää ohjaajan valitsema sijainen tai lukukautta jatketaan niin, että sovittu tuntimäärä tulee pidettyä. 

 16. Ylivoimaisen esteen, kuten pandemian ja siihen liittyvien viranomaismääräysten estäessä lähiopetustuntien toteutumisen, tai viranomaismääräysten rajoittaessa ryhmäkokoja, opetus tullaan vaihtoehtoisesti antamaan livestreamtunteina/videoina. 

 17. Kurssimaksua ei FORCE MAJEURE -tilanteissa asiakkaalle palauteta. 

Tietosuojakäytäntö

Studio Shake kerää tietoja jotka ovat tarpeen toiminnan kannalta: mm. tiedottaminen mahdollisista tuntien peruuntumisista sekä kausinäytöksistä, ilmoittautumisten vahvistuksista sekä laskutuksista. Ilmoittautuessa asiakas on antanut Studio Shakelle luvan käyttää asiakkaan luovuttamia tietoja kyseisiin tarkoituksiin. Studio Shake kerää ja säilyttää vain niitä tietoja joita asiakas itse on ilmoittautuessaan antanut. Alaikäisen (alle 18 v.) tapauksessa suostumuksen on antanut huoltaja.

Studio Shake vastaa siitä, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Jos asiakas katsoo, että henkilötietojen käsittelyssä ei olla noudatettu soveltuvaa tietosuojasääntelyä, asiakas voi tehdä valituksen toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle eli Suomessa tietosuojavaltuutetulle.
Studio Shake korjaa, poistaa tai täydentää pyynnöstä tai omasta aloitteestaan virheelliset, puutteelliset tai harhaanjohtavat tiedot.
Asiakkaalla on oikeus pyytää tietojen poistamista, peruuttaessaan osallistumisen tunneille tai kursseille tai tietoja on käsitelty lainvastaisesti. Studio Shake voi kuitenkin säilyttää tietoja, mikäli se on tarpeen Studio Shaken lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi tai oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.