OPETTAJAT

Mikaela Jokinen

Mikaela Jokisen tavoite on tuoda ihanat etnolajit tunnetuksi kaiken ikäisille ja tyylisille tanssijoille. Nuorena hän kiinnostui show-tanssien ohella itämaista tanssista, joka vei mukanaan. Intohimo laajeni myöhemmin myös intialaiseen Bollywoodiin sekä erilaisiin latino-tansseihin. Mikaelan ryhmä Dance Group Etnica on vuosia esiintynyt erilaisissa tapahtumissa ja kilpailuissa tuoden etnotansseja ihmisten nähtäväksi. Mikaela on mukana myös Oriental Hype -ryhmässä, joka kehittää ja uudistaa itämaista tanssia Suomessa ja ulkomailla. Opettajana hänen mielestään tärkeää on hyvä motivaatio, tarkkuus, intohimo ja kova työ unohtamatta syytä miksi tanssii: koska sitä rakastaa.

Mikaelasta lisää: www.etnica.fi 

Maria Särkivuori

Maria on oppilailleen omistautuva aikuisten ja lasten tanssinohjaaja, hänen tunneilleen ovat tervetulleita kaikki 1-vuotiaista alkaen. Perheen pienimmille on tarjolla taaperotanssia ja dancemix-tunti, aikuisille lattareita ja reggaetonia. Marian intohimona on tanssin ja opettamisen lisäksi musiikki, pitkän muusikkotaustansa myötä tanssitunneillakin keskitytään myös musiikin tulkitsemiseen ja rytmeihin. Lattarilajeista Marialle on kertynyt myös paljon esiintymis- sekä kilpailukokemusta eri kokoonpanoissa. Nykyään hän harjoituttaa ja kannustaa oman tanssiryhmänsä (El Batido) lisäksi oppilaitaan eri esiintymisiin, kilpailuihin ja tanssitapahtumiin. Maria on opiskellut tanssia useiden opettajien johdolla Turun ja pääkaupunkiseudun tanssikouluissa, kaikista eri tanssilajeista rakkaimmaksi lajeiksi ovat tulleet salsa sekä reggaeton.


Lina Kiviranta 

Lina on tanssinut jo pienestä saakka eri lajeja. Ykköslajeiksi vuosien varrella on jäänyt kuitenkin Dancehall, heels ja Commercial dance eli ”kaupallinen tanssi”, jossa yhdistellään eri tanssityylejä. 

Opettajana Lina on energinen ja pyrkii siihen, että kaikilla on mukava olo tunneilla. Tunneilla käsitellään myös paljon lajien kulttuuria ja historiaa. 
 

Marianne Holopainen

Marianne päätyi joogan pariin vuonna 2015. Hän ihastui astangaan ensimmäisistä harjoituksista lähtien, ja on nyt harjoitellut säännöllisesti vuodesta toiseen opettajansa Pia Lehtisen opissa. "Alkuun astangajoogassa innosti harjoittelun fyysisyys ja sen tuomat haasteet ja onnistumisen kokemukset. Säännöllinen harjoittelu on ollut kuitenkin paljon enemmän ja tuonut monenlaisia positiivisia muutoksia elämääni. Jokainen harjoitus on kuin tutkimusmatka itseen, kehoon ja mieleen kokonaisuutena. Matolla oppii läsnäoloa ja rauhallisuutta arjen muutosten keskellä. Harjoittelu on myös tuonut iloa, joustavuutta ja lempeyttä elämään. Mielestäni parasta astangajoogassa onkin sen kokonaisvaltaisuus ja se, että sitä voi harjoitella kuka vain!"

Marianne on avustanut ja opettanut parin vuoden ajan Tampereella ja Helsingissä (Mysore Yoga). Ollessaan poissa matolta hän toimii myös psykologina ja mindfulness-tutkijana Helsingissä.