ILMOITTAUTUMISEHDOT


 1. Lukukauteen sisältyvät lomapäivät ilmoitetaan Facebookissa, kotisivuilla (www.studioshake.fi) sekä oppilaiden tiedotteissa. 

 2. Kursseille ilmoittaudutaan etukäteen Hobiver -ilmoittautumisjärjestelmässä: https://studioshake.hobiver.com/ilmo

  Ilmoittautuminen on sitova ja se tulee pakottavan esteen sattuessa peruuttaa viimeistään 2 VIIKKOA ennen kurssin alkua. Tanssikoulu pidättää oikeuden laskuttaa peruuttamattomasta kurssista. 

 3. Kurssipaikka varataan koko lukukaudeksi. Koko kurssimaksu on maksettava riippumatta siitä, osallistuuko kurssilainen kaikille tunneille vai ei. Kurssimaksu voidaan kuitenkin palauttaa käyttämättömien tuntien osalta, jos poissaolo johtuu pitkäaikaisesta sairaudesta (lääkärintodistus toimitettava) tai muutosta toiselle paikkakunnalle. Työ- tai koulutusesteiden aiheuttaman poissaolon takia kurssimaksua ei palauteta. 

  Liikuntaedulla tai -seteleillä maksettua kurssimaksua ei voida palauttaa. 


 4. Satunnaisten esteiden aiheuttamat poissaolot on mahdollista korvata jossain toisessa ryhmässä, ei kuitenkaan tiivis- tai lyhytkursseilla.
  Poissaolot on korvattava saman kuluvan lukukauden aikana. 

  Lasten tuntien poissaoloja voi korvata myös ilmoittautuneen lapsen huoltaja tai sisarus, koska lapsille tuntitarjontaa on vähemmän. 

 5. Kurssimaksuohjeet löytyvät kotisivuilta MAKSUOHJEET -sivulta. Kurssimaksu maksetaan laskulla. Muita maksutapoja ovat Smartum, ePassi, Edenred. 
   
  Yli 150 € suuruisen kurssimaksun voi puolittaa ja maksaa kahdessa erässä. Jos kurssimaksua ei suoriteta eräpäivään mennessä, laskusta lähetään muistutus. Jos muistutusten jälkeenkin lasku jää maksamatta, se siirtyy perittäväksi. Tällöin laskuun lisätään perimiskulut. 
   
  Mikäli asiakkaan lasku tai sen toinen erä on mennyt aiempina kausina perintään, ei laskua tuolloin jatkossa puoliteta. 
   
   
 6. Alennukset:
  • 10 % alennus toisesta tai useammasta tanssikurssista
  • 10 % perhealennus toisesta tai useammasta tanssikurssista
  Jos kurssit ovat erihintaisia, alennus koskee edullisempaa kurssia. 
   
  Etu koskee vain koko lukukauden mittaisia kursseja, ei kurssin osia, lyhytkursseja tai erikoiskursseja, ellei toisin kurssitiedoissa mainita.
  Alennus ei näy automaattisesti vielä ilmoittautumisvaiheessa vaan se lisätään ilmoittautumisen jälkeen laskuun. 

 7. Yksittäistunneille voi tulla, jos kurssilla on tilaa. Yksittäistunnit maksetaan laskulla tai liikuntaedulla. 

 8. Kurssilainen saa tapaturmasuojan ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen.

 9. Jokainen vastaa itse pukutiloihin jätetyistä tavaroista. Varminta on ottaa arvotavarat tunnin ajaksi tanssisalin puolelle. Mahdolliset löydetyt vaatteet säilytetään löytötavarakorissa, löydetyt arvotavarat ovat ohjaajilla. 

 10. Jos ohjaaja sairauden tai muun esteen takia ei pääse paikalle, tunnin pitää ohjaajan valitsema sijainen tai lukukautta jatketaan niin, että sovittu tuntimäärä tulee pidettyä. 

 11. Ylivoimaisen esteen, kuten pandemian ja siihen liittyvien viranomaismääräysten estäessä lähiopetustuntien toteutumisen, tai viranomaismääräysten rajoittaessa ryhmäkokoja, opetus tullaan vaihtoehtoisesti antamaan livestreamtunteina/videoina.
  Kurssimaksua ei näissä tapauksissa asiakkaalle palauteta.