ILMOITTAUTUMISEHDOT

VIIKKOTUNNIT


 1. Lukukauteen sisältyvät lomapäivät ja poikkeukset ilmoitetaan Facebookissa, kotisivuilla (www.studioshake.fi) sekä oppilaiden tiedotteissa. 

 2. Kursseille ilmoittaudutaan etukäteen Hobiver -ilmoittautumisjärjestelmässä: https://studioshake.hobiver.com/ilmo

 3. Ilmoittautuminen on sitova ja se tulee pakottavan esteen sattuessa peruuttaa viimeistään 2 VIIKKOA ennen kurssin alkamista. Tanssikoulu pidättää oikeuden laskuttaa peruuttamattomasta kurssista. 

 4. Kurssipaikka varataan koko lukukaudeksi. Koko kurssimaksu on maksettava riippumatta siitä, osallistuuko kurssilainen kaikille tunneille vai ei. Kurssimaksu voidaan kuitenkin palauttaa käyttämättömien tuntien osalta, mikäli poissaolo johtuu pitkäaikaisesta sairaudesta (lääkärintodistus toimitettava) tai muutosta toiselle paikkakunnalle. Työ- tai koulutusesteiden aiheuttaman poissaolon takia kurssimaksua ei palauteta. 

 5. Liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei voida palauttaa mutta osallistumisen voi siirtää jollekin toiselle kurssille.

 6. Satunnaisten esteiden aiheuttamat poissaolot on mahdollista korvata jossain toisessa ryhmässä, ei kuitenkaan tiivis- tai lyhytkursseilla. Poissaolot on korvattava saman kuluvan lukukauden aikana. 
  Lasten tuntien poissaoloja voi korvata myös ilmoittautuneen lapsen huoltaja, koska lapsille tuntitarjontaa on vähemmän. 

 7. Kurssimaksuohjeet löytyvät kotisivuilta MAKSUOHJEET -sivulta. Kurssimaksu maksetaan laskulla. 
  Muita maksutapoja ovat liikuntaedut; Smartum, ePassi ja Edenred. 

 8. Yli 150 € suuruisen kurssimaksun voi puolittaa ja maksaa kahdessa erässä. Laskutuslisä on 5 euroa. 

 9. Jos kurssimaksua tai sen osaa ei suoriteta eräpäivään mennessä, laskusta lähetään muistutus, johon on lisätty muistutuskulut. Jos muistutusten jälkeenkin lasku jää maksamatta, se siirtyy perittäväksi. Tällöin laskuun lisätään perimiskulut. 

 10. Mikäli asiakkaan lasku tai sen osa on aiempina kausina jäänyt maksamatta/mennyt perintään, ei laskua jatkossa enää asiakkaalle puoliteta ja lasku on myös maksettava 1 viikko ennen kurssin alkua kurssipaikan säilyttämiseksi.  
   
   
 11. Alennukset:
  • 10 % alennus toisesta tai useammasta tanssikurssista
  • 10 % perhealennus toisesta tai useammasta tanssikurssista
  Jos kurssit ovat erihintaisia, alennus koskee edullisempaa kurssia. 
  Etu koskee vain koko lukukauden mittaisia kursseja, ei kurssin osia, lyhytkursseja tai erikoiskursseja, ellei toisin kurssitiedoissa mainita.  

 12. Yksittäistunneille voi tulla, jos kurssilla on tilaa. Yksittäistunnit maksetaan verkkokaupassa tai liikuntaedulla. 

 13. Kurssilainen saa tapaturmasuojan ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. 

 14. Jokainen vastaa itse pukutiloihin jätetyistä tavaroista. Varminta on ottaa arvotavarat tunnin ajaksi tanssisalin puolelle. Mahdolliset löydetyt vaatteet säilytetään löytötavarakorissa, löydetyt arvotavarat ovat ohjaajilla. 

 15. Jos ohjaaja sairauden tai muun esteen takia ei pääse paikalle, tunnin pitää ohjaajan valitsema sijainen tai lukukautta jatketaan toiselle ajankohdalle siten, että sovittu tuntimäärä tulee pidettyä. 

 16. Ylivoimaisen esteen, kuten pandemian ja siihen liittyvien viranomaismääräysten estäessä lähiopetustuntien toteutumisen, tai viranomaismääräysten rajoittaessa ryhmäkokoja, opetus tullaan vaihtoehtoisesti antamaan livestreamtunteina/videoina. 

 17. Kurssimaksua ei FORCE MAJEURE -tilanteissa asiakkaalle palauteta. 

LYHYTKURSSIT

 1. Kursseille ilmoittaudutaan etukäteen Hobiver -ilmoittautumisjärjestelmässä: https://studioshake.hobiver.com/ilmo

 2. Ilmoittautuminen on sitova ja se tulee pakottavan esteen sattuessa peruuttaa viimeistään 2 VIIKKOA ennen kurssin alkamista. Tanssikoulu pidättää oikeuden laskuttaa peruuttamattomasta kurssista. 

 3. Lyhytkurssit maksetaan laskulla, sähköisellä liikuntaedulla TAI laskun ja liikuntaedun yhdistelmällä. Lisätiedot: Maksuohjeet 

 4. Laskut lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse vasta kunkin kurssin toteutumisen vahvistuttua, eli kun tarpeeksi ilmoittautumisia on kurssille tullut. Laskulla maksaessasi maksutavaksi valitaan ilmoittautumisen yhteydessä "sähköpostilasku". Lyhytkurssien laskujen eräpäivä on viikko ennen kurssin alkua. 

 5. Kurssipaikka varataan koko kurssille. Koko kurssimaksu on maksettava riippumatta siitä, osallistuuko kurssilainen kaikille tunneille vai ei. Kurssimaksu voidaan kuitenkin palauttaa käyttämättömien tuntien osalta, mikäli poissaolo johtuu pitkäaikaisesta sairaudesta (lääkärintodistus toimitettava) tai muutosta toiselle paikkakunnalle. Työ- tai koulutusesteiden aiheuttaman poissaolon takia kurssimaksua ei palauteta. 

 6. Liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei voida palauttaa. 

 7. Satunnaisten esteiden aiheuttamat poissaolot on mahdollista korvata jossain toisessa ryhmässä, ei kuitenkaan tiivis- tai lyhytkursseilla. Poissaolot on korvattava saman kuluvan lukukauden aikana. 

 8. Yli 150 € suuruisen kurssimaksun voi puolittaa ja maksaa kahdessa erässä. Laskutuslisä on 5 euroa. 

 9. Jos kurssimaksua tai sen osaa ei suoriteta eräpäivään mennessä, laskusta lähetään muistutus. Jos muistutusten jälkeenkin lasku jää maksamatta, se siirtyy perittäväksi. Tällöin laskuun lisätään perimiskulut. 

 10. Mikäli asiakkaan lasku tai sen osa on aiempina kausina jäänyt maksamatta/mennyt perintään, ei laskua jatkossa enää asiakkaalle puoliteta ja lasku on oltava maksettuna 1 viikko ennen kurssin alkua kurssipaikan säilyttämiseksi.  

 11. Kurssilainen saa tapaturmasuojan ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. 

 12. Jokainen vastaa itse pukutiloihin jätetyistä tavaroista. Varminta on ottaa arvotavarat tunnin ajaksi tanssisalin puolelle. Mahdolliset löydetyt vaatteet säilytetään löytötavarakorissa, löydetyt arvotavarat ovat ohjaajilla. 

 13. Jos ohjaaja sairauden tai muun esteen takia ei pääse paikalle, tunnin pitää ohjaajan valitsema sijainen tai kurssia jatketaan niin, että sovittu tuntimäärä tulee pidettyä. 

 14. Ylivoimaisen esteen, kuten pandemian ja siihen liittyvien viranomaismääräysten estäessä lähiopetustuntien toteutumisen, tai viranomaismääräysten rajoittaessa ryhmäkokoja, opetus tullaan vaihtoehtoisesti antamaan livestreamtunteina/videoina. 

 15. Kurssimaksua ei FORCE MAJEURE -tilanteissa asiakkaalle palauteta. 

TIIVISKURSSIT / WORKSHOPIT

 1. Tiiviskursseille ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella. 

 2. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssipaikan voi perua ainoastaan lääkärintodistuksella. Tanssikoulu pidättää oikeuden laskuttaa peruuttamattomasta kurssista. 

 3. Tiiviskurssit/workshopit maksetaan laskulla, sähköisellä liikuntaedulla TAI laskun ja liikuntaedun yhdistelmällä. 

 4. Laskut lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse vasta kunkin kurssin toteutumisen vahvistuttua, eli sen jälkeen kun tarpeeksi ilmoittautumisia on kurssille tullut. 

 5. Tiiviskurssin laskun eräpäivä on 1 viikko ennen kurssipäivää. 

 6. Koko kurssimaksu on maksettava riippumatta siitä, osallistuuko kurssilainen kurssille vai ei. Liikuntaedulla tai -seteleillä maksettua kurssimaksua ei voida palauttaa. 

 7. Maksamatta jääneistä laskuista lähetetään maksumuistutukset. Muistutusten jälkeiset perintätoimet on ulkoistettu Visma Amili Oy:lle. 

 8. Poissaolon kurssilta voi korvata jollain koulun viikkotunnilla saman lukukauden aikana. 

 9. Kurssilainen saa tapaturmasuojan ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. 

 10. Jokainen vastaa itse pukutiloihin jätetyistä tavaroista. Varminta on ottaa arvotavarat tunnin ajaksi tanssisalin puolelle. Mahdolliset löydetyt vaatteet säilytetään löytötavarakorissa, löydetyt arvotavarat ovat ohjaajilla.  

 11. Kurssimaksua ei FORCE MAJEURE -tilanteissa asiakkaalle palauteta.