WORKSHOPIT

La 26.10 2024 / Henna Räty

TWERK -workshopit / Henna Räty


LAUANTAINA 26.10. 2024 

klo 14.15 - 15.30
Twerk TEKNIIKKA,
 avoin taso  

▪ klo 15.45-17.00
Twerk KOREOGRAFIA, avoin taso 

KURSSIKUVAUS 

Varaa tunnille mukaan juomapullo ja vaatteet, joissa sinun on mukava liikkua, sekä tanssiin soveltuvat pehmeät polvisuojat. Voit tanssia kengillä, sukilla tai paljain jaloin.

Tekniikkatunnilla harjoitellaan eri twerk-liikkeitä ja kootaan niistä lyhyt tanssisarja. 

Koreografiatunnilla keskitytään pidemmän koreografian työstämiseen. Koreografiatunnilla ei harjoitella tekniikkaa, mutta tarvittaessa liikkeitä voidaan käydä läpi koreografian opettelun lomassa. 

 Molemmilla tunneilla on avoin taso. 

TWERK

Osana afroamerikkalaista kulttuuria twerk on tuttu näky rap- ja hiphop-musiikkivideoista. Nykypäivän twerk on saanut paljon vaikutteita myös muista tanssilajeista, kuten dancehallista ja reggaetonista, mutta sitä harrastetaan omana lajinaan ympäri maailmaa.

Twerk juontaa juurensa eri Afrikan maiden kulttuurisiin tansseihin, joita tanssitaan yhä nykypäivänäkin. 
 


HENNA RÄTY 

Henna Räty (@hennadance) on Turun ammattikorkeakoulusta valmistunut tanssinopettaja. Hennan tanssitausta on taidetanssien lisäksi senegalilaisissa tansseissa, ja Hennan ensikosketus bootytansseihin onkin tullut senegalilaisen kulttuurin kautta.

Twerkkiä Henna on tanssinut viimeiset 10 vuotta. Viikko-opetusten lisäksi Henna coachaa omaa twerk-tanssiryhmää nimeltä BUTT'rflies.

Hennalle tärkeää on luoda tanssitunneille rento ja kannustava ilmapiiri, mihin kaikki saavat tulla omina itseinään. Tunneilla noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. 


HINNASTO

EARLY BIRD -hinnasto 29.9. 2024 asti:

Twerk tekniikka 75 min.

20€

Twerk koreografia 75 min.

20€

Molemmat kurssit 2 x 75 min.

38€

Normaali hinnasto 30.9. 2024 alkaen: 

Twerk tekniikka 75 min.

25€

Twerk koreografia 75 min.

25€

Molemmat kurssit 2 x 75 min.

45€