WORKSHOPIT

La 7.9. 2024 / Sikujua Mponda

AFROBEAT & WAISTLINE -workshopit


LAUANTAINA 7.9. 2024 

klo 14.15 - 15.45

AFROBEATS, avoin taso 

▪ klo 16.00 - 17.30
WAISTLINE, avoin taso 

OPETTAJA: Sikujua Mponda  


EARLY BIRD -hinnasto 4.8. 2024 asti:

Waistline 90 min.

25€

Afrobeats 90 min.

25€

Normaali hinnasto 5.8. 2024 alkaen: 

Waistline 90 min.

30€

Afrobeat 90 min.

30€

WAISTLINE 

Tule ja pyörittele huolesi pois. Tämä waistline -tunti antaa sinulle tarvittavan piristyksen ja auttaa lievittämään ahdistusta aktivoimalla lantion ja vyötärön aluetta. Tunti sopii kaikille tasoille ja sisältää koreografian ja tekniikoita, jotka auttavat sinua tunnistamaan lantion ja lantion liikkeiden eri rytmejä 

AFROBEATS

Afrobeats on sekoitus perinteisiä ja moderneja afrikkalaisia tanssiliikkeitä ja tanssityylejä. Se on kaiken itseilmaisun, itsensä hyväksymisen ja hauskanpidon tanssilattialla yhdistelmä. Se on saavuttanut suurta suosiota maailmanlaajuisesti tarttuvien rytmiensä ja energisten liikkeidensä ansiosta. Se on loistava tapa tutustua afro-kulttuuriin ja -musiikkiin.
Afrobeats sai alkunsa Nigeriasta, jossa se kehittyi afrobeat-musiikkityylin pohjalta Fela Kutin toimesta. Tämä tunti sisältää voimakkaita tanssiliikkeitä, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi itsevarmemmaksi tanssitaidoissasi. 
 


SIKUJUA MPONDA 

Sikujua Mponda on kokenut ja lahjakas esiintyjä ja tanssija. Hänet tunnetaan uraauurtavasta työstään yhtenä ensimmäisistä tummaihoisista nais afro & twerk -tanssijoista Suomessa. Yksi hänen suurimmista tavoitteistaan on tuoda kulttuurista tietoisuutta tanssialalle ja näyttää, mistä afro-tanssissa on kyse. 

Hän on myös työskennellyt kansainvälisesti Tansaniassa ja tanssinut erilaisia tanssityylejä koko elämänsä ajan. Viimeisten 6 vuoden aikana hän on opettanut tanssia ja keskittynyt erityisesti twerkin ja afrobeatsin opettamiseen. Nykyään hänen tyylinsä siirtyy vahvasti twerkistä waistline tanssityyliin. Tanssinopettajana Sikujua on energinen ja aito. Hän pyrkii luomaan turvallisemman tilan opiskelijoilleen, jotta he voivat loistaa omilla vahvuuksillaan. Hän uskoo, että parhaat tanssikokemukset syntyvät, kun heittäytyy mukaan ja uskaltaa haastaa itsensä mukavuusalueen ulkopuolelle.