SYYSKAUSI 2024

Mikäli ilmoittautumissivusto ei toimi: 

https://hobiver.crisp.help/fi/article/jos-hobiver-ei-aukea-tai-toimi-kuten-pitaa-8j1hld/ 

1. Tyhjennä välimuisti ja selaushistoriat.  
2. Sulje selain ja käynnistä se uudelleen (ei vain pelkästään ikkunaa.)  
3. Hobiver toimii parhaiten Google Chrome-selaimella.  

 Voit ongelmatapauksissa ilmoittautua myös sähköpostitse: info@studioshake.fi  
- oppilaan nimi, (/maksajan nimi) syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite
 - kurssi, jolle ilmoittaudut 
- maksutapa (lasku vai liikuntaetu)

VIIKKOTUNNIT
12.8. - 8.12. 2024

MAANANTAI 

klo

16.40-17.35 (55 min.)

DANCEMIX 10-12v 

(Maria) 

17.40-18.40
LATINMIX keski-/jatkotaso 
 
(3 paikkaa vapaana)

(Maria)

18.45-19.45
REGGAETON keskitaso (A) - TÄYNNÄ
(Voit ilmoittautua jonoon.)
➡️ Keskiviikkoisin myös toinen vastaavan tason ryhmä.

(Maria) 


19.50-20.50

REGGAETON alkeet 

(Maria) 


TIISTAI

klo 

17.00-18.15 (75 min.)

YIN-JOOGA 

(Peppina)

18.20-19.35 (75 min.)
ITÄMAINEN TANSSI jatkotaso 

(Peppina)

19.40-20.40
ITÄMAINEN TANSSI alkeisjatko 

(Hara) 


KESKIVIIKKO

klo

17.00-17.30 (30 min.)
TAAPEROTANSSI 2-3v 

(Maria

17.35-18.35

REGGAETON keskitaso (B)

(Maria

18.40-19.40

REGGAETON jatkotaso 

(Maria)

19.45-20.45

LATINMIX alkeet 

(Amanda) 


TORSTAI

klo

16.45-17.15 (30 min.)
TAAPEROTANSSI 2-3v 

(Maria)

 

17.20-18.00 (40 min.)
DANCEMIX 4-6v - TÄYNNÄ

(Maria) 


18.05-18.50 (45 min.)

DANCEMIX 7-9v (3 paikkaa vapaana)

(Maria)


18.55-19.55
ITÄMAINEN TANSSI alkeet 

(Lotta)


20.00-21.00
* DANCEHALL avoin taso  

(* 6x lyhytkurssi)

(Japs) 


SUNNUNTAI

klo 

14.15-15.15

PERHETANSSI n. 4-7v

(Annika) 
Huom. su 29.9. alkaen kellonaika on 15.00-16.00!

15.30-16.30
* ASTANGAJOOGA alkeet 

(* 5x lyhytkurssi)

(Maiju) 


16.30-18.00 (90 min.)

ASTANGAJOOGA alkeisjatko

(Maiju) 


18.00-19.30 (90 min.) 

ASTANGAJOOGA mysore 

(Maiju) 




Kurssien pituudet: 

▪ MAANANTAI
12.8.-2.12. (16 krt) 

▪ TIISTAI
13.8.- 3.12. (16 krt) 

▪ KESKIVIIKKO
14.8.- 4.12. (16 krt)

▪ TORSTAI
15.8. - 5.12. ( 16 krt) 

▪ SUNNUNTAI 
18.8. - 8.12. (16 krt) 



HUOMIOITAVAA:

▪️ Luethan myös laji-, taso-, sekä tuntikuvaukset ennen ilmoittautumistasi. 
▪️ Ilmoittautuessasi hyväksyt ilmoittautumisehdot ja toimintaperiaatteet sekä sitoudut noudattamaan turvallisemman tilan periaatteita. 
▪️ Studio Shake pidättää oikeudet muutoksiin. 
▪️ Tunnin pituus on 60 min., ellei toisin tunnin yhteydessä mainita.
▪️ Ilman ikäryhmää merkityt tunnit ovat aikuisten tunteja.
▪️ Mikäli ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonoon täällä: https://studioshake.hobiver.com/ilmo. Jonoon ilmoittautuminen ei vielä ole sitovaa. 

Studio Shake

Tikkurikuja 1, 00750 Helsinki

info@studioshake.fi

@studioshake.fi

@studioshake.fi